Det vi ka'

KREATIV VEJLEDNING

SOCIAL MEDIA

VISUEL KOMMUNIKATION

Med mere end 20 års erfaring indenfor kreativitet og branding, har vi muligheden for at levere en service som sikre din fortsatte udvikling mod dit fulde potentiale. Vi er specialiserede i at finde din niche og bruge denne til at visualisere dit koncept og dine værdier. Med et kontor fuld af kreativ diversitet, kan vi garantere at vi kan levere en service som passer til dine behov, og håb for dit fremtidige brand.

Et stærkt SoMe-fundament er uundværligt for enhver virksomhed med et seriøst håb om vækst og eksponering. Der er ingen vej udenom. Men som en lille virksomhed, organisation eller offentlig person er tiden knap og bedre brugt på slutmålet. Med det i tankerne, tilbyder vi, at køre eller vejlede omkring din side på Facebook og Instagram på fuldtid.

Denne service inkluderer
(men er ikke begrænset til):

– Kunde interaktion og pleje
– Respons på privatbeskeder
– Content formidling og udvikling
– Konkurrence opsætning og håndtering

Vi tror på at branding handler om at skabe en emotionel reaktion. Dette opnår vi ved at zoome os ind på din niche og dine værdier. Disse to elementer bruger vi til at visualisere dit produkt på en måde som viser hvem du er og hvorfor du er den bedste til det du laver. En klar og gennemført visuel strategi viser omverdenen at du er seriøs og ved hvem du er. Vi er her til at hjælpe dig med at finde vej i en jungle af skrifttyper, farver og grafiske guidelines.

Helt ny og på dybt vand?

Det er en stor og farlig verden derude – måske ved du ikke hvem du er, hvordan du når dit slutmål, eller hvad du har brug for? Vi tilbyder en full-service pakke. Du introducere os for dit produkt, hvorefter vi viser dig hvordan du, gennem en kreativ proces, skaber profit. Måske er du virkeligt god til at strikke vanter til hunde, måske har du netop opfundet en ny måde at brygge morgenkaffen på eller måske er du medlem af et garageband som er klar til at gå efter orange scene. Vores job er at skabe omtale på det rigtige marked, brande dig på en måde som føles ærlig og forsøge at hjælpe dig med at undgå så mange meningsløse investeringer som muligt. Kom med en udfordring og så løser vi den sammen.