HVOR SKAL DIT LOGO PLACERES?

Du kan få dit tryk placeret flere forskellige steder på dit tøj afhængigt af, om det er arbejdstøj, kokke/tjenertøj, pleje/kliniktøj, profilbeklædning eller sports- og fritidstøj. Det kan f.eks. placeres på ryggen, buksebenet, brystet, ærmet og et hav af andre muligheder. Størrelsen af trykket er en ikke ligegyldig detalje, du skal tage stilling til.

Skal dit logo være stort og synligt på lang afstand, eller skal det være mindre og mere diskret?

Alle disse beslutninger guider vores medarbejdere dig gerne igennem og hjælper dig med at vælge den bedste løsning for dig/jer.

Husk så lige, at hos Bindlov.com har vi ingen skjulte gebyrer, ingen ekstra opstartspriser eller andet - uanset om du køber 1, 10, 1.000 eller flere!

Ka' du stave det - Ka' vi lave det...

INSPIRATION TIL PLACERING AF
DIT TRYK

For at du kan blive inspireret til trykplacering på forskellige typer tøj. Har vi lavet en række forslag, som du kan tage udgangspunkt i, når du drøfter din løsning med os.

Du kan i dokumentet se forskellige muligheder for trykplacering og danne dig et indtryk af, hvor dit logo evt. kan sidde på den type af tøj, du kunne tænke dig at benytte til din profilering.

F.eks. er det ikke nogen god idé, at logoet sidder på en syning eller på et sted, hvor det bliver hurtigt slidt. 

Derfor har vi illustreret de oftest valgte muligheder, der er for at placere dit tryk/logo. Husk at, de kun er en vejledning, ved tryk opgaver bliver du altid kontaktet af en af vore medarbejdere for råd og vejledning.

FORSKELLIGE TYPER TRANSFERTRYK PÅ TØJ

Der findes et hav af forskellige transfer typer, alm. transfer, nylon transfer og industri transfer - det er ikke ligegyldigt, hvilken type tryk, der anvendes til tøj, for at det holder sig pænt længst muligt. Tryk skal kunne holde til vask ved de temperaturer, der er angivet i tøjet. Her forklarer vi om de tre mest almindelige transfertryk. Længere nede kan du finde alle typer transfertryk med nærmere informationer om, hvilken slags tekstil, de er velegnede til.

Folie typer

STANDARD FOLIE

Det er en prisvenlig tryktype, som anvendes til polyester tekstiler og de fleste bomuldstekstiler. Standardtransfer er velegnet til tøj til hverdagsbrug og som synlig reklame til events og arrangementer. Det kan anvendes som tryk på T-shirts, hoodies og hættetrøjer, trøjer, kasketter og caps.

NYLON FOLIE

Egner sig godt til tekstiler i polyester og nylon, det har en blank overflade. Nylontransfer er velegnet til tryk på regntøj.

INDUSTRI FOLIE

En slidstærk transferfolie til tekstiler, der bliver udsat for hårdt slid. Industri folie er velegnet til arbejdstøj, og som tryk på jakker og tøj, der skal bruges udendørs.

DET ER IKKE UVÆSENTLIGT,

HVORDAN TRANSFERFOLIEN VEDLIGEHOLDES...

Vaske Vejledninger...

Vaske & Vedligeholdelses vejledninger

Se hvordan forskellige transfers bør
behandles efter de er trykt på dit tøj, hvilken vasketemperatur de kan tåle, om
de kan bleges, industri vaskes, tørretumbles og/eller stryges. Hvilken
transfertype er velegnet til strækbare tekstiler eller glatte tekstiler. Er dit
profiltøj T-shirts, sportstøj, regntøj eller arbejdstøj, og hvilken type
transferfolie passer bedst dertil. Som en side gevinst har vi lagt gode råd
til, hvad du kan gøre for at forlænge dine tryks levetid.

Lad os høre hvad du skal bruge


For at vi kan spore os lidt ind på, hvordan vi kan hjælpe dig, vil det være en stor hjælp, hvis du skriver lidt om hvad du mangler. Eksempelt vis: Jeg mangler T-shirt og forklæder til min Pizzabar, gerne i en medium kvalitet.

Vi svarer normalvis på din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.